3 Nisan 2012 Salı

Alışveriş Siteleri Vol.2

Alışveriş siteleri deyince herkesin aklına kredi kartı geliyor. Çünkü neredeyse bütün sitelerde kredi kartıyla ödeme yapma zorunluluğu vardı. Ama artık bunu fark eden birçok alışveriş sitesi kapıda ödeme uygulamasına başladı. Sırf kredi kartı kullanmadığı için internet sitelerinden alışveriş yapamayan birçok kişi var. Bugün size kapıda ödeme seçeneği sunan birkaç alışveriş sitesinden bahsedeceğim.
  • www.kapidaode.com  Bu internet sitesi adresinden de anlaşılacağı üzere kapıda ödeme kolaylığı sağlayan sitelerden biri. Ürün yelpazesi oldukça geniş. Özellikle ünlü markaların güneş gözlüklerine uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. 100 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava ve her siparişinizde en az 1 tane sürpriz hediye yolluyorlar.
  • www.ilginchediyelikler.com ilginç bir hediye arıyorsanız mutlaka bu siteyi ziyaret edin. Çünkü çok çeşitli ve ilginç hediyelik eşyalar mevcut, fiyatlar ise gayet uygun.
  • www.tisortum.com Bu site benim çok sevdiğim sitelerden biri. Çünkü burada tişörtlerinizi istediğiniz şekli, rengi, resmi ve yazıyı seçip siz tasarlıyorsunuz. Hem uğraşması çok zevkli hem de sizin oluşturduğunuz bir şeyi giymek veya hediye etmek çok anlamlı. Fiyatlar ise genellikle 20 TL civarında.
  • www.beyazkutu.com   Bilindik çoğu markanın kadın, erkek, çocuk, giyim, ayakkabı, aksesuar ve kozmetik ürünlerini bulabileceğiniz bir site. Genelde marka ürünler olduğu için fiyatlar biraz fazla.
  •  www.perabutik.com Bu internet sitesi üyelerine özel indirimler sunan sitelerden biri. Kapıda ödeme seçeneğine yeni geçtiler. Kampanyalar oldukça çeşitli ve fiyatları genelde uygun. Ayrıca Alışveriş Siteleri Vol.1 yazımda bahsettiğim aynı sepette tek kampanya kuralı burada da yok, sepetinize tüm kampanyalardan dilediğiniz kadar ürün atabilirsiniz. Son olarak belirtmeliyim ki bu internet sitesinin TTNET müşterilerine özel indirimleri de var.


İnternetten alışveriş yapmak çok zevkli ve her geçen gün daha da kolaylaşıyor. Kapıda ödeme seçeneği ise bu kolaylıkların başında geliyor.

Hepinize keyifli alışverişler dilerim.

HOŞÇALIKLAR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder